Refurbished Motorola kopen | 3 jaar garantie | reBuy (44)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Motorola telefoon kopen

Een refurbished Motorola telefoon kopen bij reBuy

De Amerikaanse elektronicagigant Motorola was een van de eerste bedrijven die mobiele telefoons uitbracht en kende grote successen in het tijdperk voor de smartphone. In 2012 werd Motorola overgenomen door Google, die het bedrijf weer doorverkocht in 2014 aan het Chinese Lenovo. Lenovo is zelf een producent van smartphones, maar besloot dat Motorola onder eigen naam smartphones kon blijven ontwikkelen. De nieuwe Motorola Moto Z-serie kan zich meten met high end-modellen van andere grote smartphoneleveranciers.

De voordelen van een refurbished Motorola telefoon

Je kunt een tweedehands Motorola telefoon kopen, maar dan weet je niet of alle onderdelen nog steeds goed functioneren. Ook weet je niet of je geconfronteerd wordt met noodzakelijke reparaties op korte termijn. reBuy werkt anders. Alle Motorola telefoons worden van binnen intensief gereinigd en elk onderdeel wordt beoordeeld op functionaliteit. Werkt een onderdeel niet meer volgens specificaties, dan zal onze technische dienst het vervangen. Als alles weer net zo goed werkt als een nieuwe Motorola telefoon zou doen, dan biedt reBuy de smartphone aan als refurbished Motorola telefoon. Je krijgt van ons drie jaar garantie en bovendien een aanzienlijk prijsvoordeel.

Tot 50 % prijsvoordeel bij een refurbished Motorola telefoon met gebruikssporen

reBuy geeft je extra prijsvoordeel tot wel 50% van de nieuwwaarde als je bereid bent enige gebruikssporen te accepteren. Gebruikssporen kunnen voelbaar zijn, maar zullen nooit de functionaliteit van je Motorola telefoon in de weg staan. reBuy deelt alle producten in een van de volgende categorieën in:

  • Als nieuw: er zijn geen of zeer minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: er zijn minimale, niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed: er zijn lichte gebruikssporen die ook voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: er zijn meerdere en voelbare gebruikssporen Voor een refurbished telefoon uit de categorie 'Als nieuw' betaal je een hogere prijs dan voor een telefoon die wij 'sterk gebruikt' noemen.

Welke refurbished Motorola telefoon heeft het grootste scherm?

Als je veel films kijkt of games speelt op je smartphone, is een extra groot scherm erg handig. De Motorola Moto Z Droid is uitgerust met een scherm van 5,5 inch. Het Quad HD AMOLED display geeft je bovendien bijzonder heldere contrasten en levensechte kleuren. Ook snelle actiescènes volg je zonder problemen. De zeer snelle Qualcomm Snapdragon 820 processor heeft voldoende processorsnelheid. De telefoon is ook uitgerust met een zeer efficiënte batterij die 30 uur lang presteert voordat hij weer opgeladen moet worden. De stand-by tijd bedraagt ongeveer 14 dagen. Met de 13 megapixel camera schiet je zelf videobeelden in ultra HD-kwaliteit.

Welke refurbished Motorola telefoon kan draadloos opgeladen worden?

Het draadloos opladen van je smartphone is de toekomst en Motorola speelt hier met zijn Moto Z-serie op in. Alle modellen van de Moto Z-serie zijn met een speciale shell draadloos op te laden. Deze shells kun je bovendien in een aantal uitvoeringen en designs bestellen. Draadloos opladen kan zowel met een PMA charging pad als met een Qi charging pad. Maak je gebruik van de Motorola TurboPower oplader, dan is je Motorola telefoon binnen een kwartier volledig opgeladen.